Je bekijkt: "Blog"

Smash Spring/Summer collection 2012

 //  Blog  //  1 Reactie

Smash-Wear presenteert haar voorjaars-zomercollectie! Deze collectie, onder de naam “We Love We Are Free” is als vanouds weer onderverdeeld in Be Unique, Anytime en Night Life. Oftewel echte eye-catchers voor de mensen onder ons met wat meer durf, wat rustigere kledingstukken voor elke dag en natuurlijk kleding voor als je eens een feestje hebt.

Elke collectie heeft zijn eigen unieke karakter als het aankomt op kleurgebruik en prints. Op deze manier is er altijd wel wat tussen dat je leuk zult vinden!

De kleding van Smash koop je online bij Undesire: Smash kleding koop je hier!
read more

De Dansende Jak – Festival Agenda 2012

 //  Blog  //  Nog geen reacties

De Dansende Jak - FestivalIn de donkere krochten van de festivalwereld werd ons door een kuchende man in regenjas een briefje overhandigd met daarop de festivals waarop Nederlands bekendste en grootste alternatieve kledingmerk, De Dansende Jak, aanwezig zal zijn op de bijbehorende festivalmarkt. Sommige data lijken bevestigd, anderen zijn nog onder voorbehoud, zie het overzicht hieronder. Updates zullen zodra ze bekend zijn erin verwerkt worden.
Mocht je niet kunnen wachten op het nieuwe festivalseizoen, Undesire heeft een aanzienlijk aanbod van De Dansende Jak.
read more

Pukkelpop: Stilte na de Storm

 //  Blog  //  Nog geen reacties

Pukkelpop: Stilte na de StormDonderdag 18 augustus 2011, in Kiewit bij Hasselt begint Pukkelpop onder een stralende zomerzon aan zijn 26ste editie. Wat een feest had moeten zijn, wordt een catastrofe waarbij uiteindelijk vijf mensen zullen omkomen en meer dan 300 mensen verzorging nodig hebben.
Panorama blikt terug op deze dag, het moment van het onweer en de uren die erop volgden.

De documentaire is nu door Canvas online geplaatst en is hier terug te zien.

read more

Rockabilly Makeup Tutorial

 //  Blog  //  Nog geen reacties

De titel zegt het al: een jaren 50 Pin-up Girl / Rockabilly Makeup Tutorial:
read more

100 years / style / east london

 //  Blog  //  Nog geen reacties

Om de opening van een winkelcentrum in oost-Londen aan te kondigen heeft Jake Lunt deze film gemaakt. Het geeft in 100 seconden een beeld van 100 jaar mode in oost Londen.

read more

Kitchen Step Dance

 //  Blog  //  Nog geen reacties

Dat alternatieve kleding niet altijd een serieuze zaak hoeft te zijn bewijst Rob van De Dansende Jak in dit filmpje! Dank je Rob, dat je dit met de wereld wil delen ;-)

 

read more